• Agromedzik
  • Agromedzik
  • Agromedzik

Kontakt :

Rasadnik AGRO-MEDZIK se nalazi u CRNJELOVU,mestu u neposrednoj blizini Bijeljine,a inace poreklo vodi iz Srbije, tacnije okoline Krusevca.
Nas rasadnik se bavi proizvodnjom i prodajom
                                                                                  VOCNIH SADNICA
                 
                                                                                  LOZNIH KALEMOVA

Sadnice naseg asortimana su sertifikovane kategorije,proizvedene od sertifikovanog sadnog materijala dobojenog iz sopstvenog maticnog zasada.
Upisani smo u registar proizvodjaca I obezbedjujemo svakom kupcu svu potrebnu dokumentaciju za ostvarivanje  potsticajnih sredstava koje propisuje ministarstvo poljoprivrede.
 Porodicna tradicija, i licno dugogodisnje iskustvo dovelo je nasu proizvodnju do vrhunskog kvaliteta sadnog materijala, o cemu svedoce nase  mnogobrojne musterije,kao i uspeh u poslovanju pored veoma jake konkurencije.
Iz godine u godinu se trudimo da nasu proizvodnju prosirimo I  obogatimo novim sortimentom i tehnologijom gajenja.Nasa trenutna proizvodnja iznosi oko 200.000 sadnica.
Uz svaku kupljenu sadnicu, dobicete besplatan savet i detaljno uputstvo oko sadnje,kao i dalje nege i odrzavanja posadjenog voca.

Saradnja sa nama vam garantuje tacne sorte i kvalitetan sadni material kontrolisan od strane ministarstva poljoprivrede vise puta u toku godine

Dodjite i uverite se u nas kvalitet...

 

 

mobilni :+387 65 73 74 25   tel fax : +387 55 302 024 

 

info@agromedzik.com

mapa ruta puta

 

Vesti

Poseta japanskih agrara na nasim plantazama.

Vinova loza

 Predstavljamo jednu od najlepših sorti loznih kalemova koja ne zahteva hemijsku zaštitu..

Sadnja

Velika je prednost kada se vocne sadnice posade u jesen ili u rano proleće...